Wat zijn acrylnagels:

Acrylnagels worden gemaakt uit een combinatie van vloeistof (liquid) en poeder. Deze worden samen gevoegd en er ontstaat een kneedbaar bolletje. Acryl is een harder product, geschikt voor mensen die bijvoorbeeld nagelbijten of voor mensen die hele harde of zachte nagels hebben. Hierbij kunnen de nagels verlengt worden naar de gewenste lengte.

 

Afhankelijk v:an de groei van uw nagels, is het noodzakelijk om de kunstnagels na te behandelen. Dit gebeurt tussen de 3 á 4 weken, hierbij wordt het oude product deels verwijderd en uw nagels worden terug in model en korter gevijld en daarna opnieuw opgebouwd

De voordelen:

De sublieme hechting van Acryl

* Zeer sterk niet flexibel

 

Wat zijn powergelnagels:
Powergel is een gel dat de hardheid van een acrylnagel heeft. Powergelnagels worden gemaakt van een kant en klare stroperige substantie die in laagjes wordt aangebracht op de nagel met een penseel, elke laag wordt enkele minuten uitgehard onder een Ledlamp. Met powergelnagels kunt u de nagels ook verlengen naar de gewenste lengte. Heeft u wel de stevigheid van een “harde” acryl nagel nodig maar kunt u bijvoorbeeld niet tegen de geur? Dan is powergel de ideale oplossing voor u. Ook als u bijvoorbeeld allergisch bent voor acryl.

Afhankelijk van de groei van uw nagels, is het noodzakelijk om de kunstnagels na te behandelen. Dit gebeurt tussen de 3 á 4 weken, hierbij wordt het oude product deels verwijderd en uw nagels worden terug in model en korter gevijld en daarna opnieuw opgebouwd.

De voordelen:

* De sublieme hechting van Gel

* Voelt natuurlijker en lichter dan Acryl

 * Geurloos

* Ultra sterk en toch flexibel

* Hypoallergeen

 

Wat is gel lak op de natuurlijke nagel?

Heeft u nagellak maar deze blijft niet lang zitten, dan is er nu een oplossing voor “Gel lak”.
Gel lak ook wel  soak off gel genoemd. Gel lak combineert de eigenschappen van een gel en een nagellak samen. Gel lak is geen verlenging van de nagels , maar een natuurlijke nagelversteviging met een mooie kleur.
Geschikt voor zowel handen als teennagels. Sommige dames hebben aan een “lichte” versteviging voldoende, sommige dames hebben een “hardere” versteviging nodig. Wij bieden 3 verschillende manieren om uw natuurlijke nagels te verstevigen.

Building Base: 

Building Base is een multifunctionele gel, u kunt er de natuurlijke nagel mee corrigeren en geeft platte nagels een mooie bolling. Ook maakt het de zwakke nagels sterker. Dank zij de dikte kan je met deze gel uitstekend bouwen, waardoor we een mooie bolling kunnen realiseren en meer stevigheid. Net zoals gel is dit product erg flexibel. Deze eigenschap voorkomt het loslaten van de nagel. Dit is een behandeling met een versteviging van de natuurlijke nagel, dit betekend dat je nagels dus steviger/sterker worden doordat er wordt gewerkt met een stevige onder basis. 

Rubber Base: 

Met Rubberbase kunnen wij de natuurlijke nagel egaliseren, zodat de nagel helemaal glad is. Vaak voor dames met hele zwakke nagels, gebruik van medicijnen of als u een vettige nagelplaat heeft is “Rubber Base” de oplossing voor u. Ook voor dames die toch vaak lucht tussen hun kunstproduct en natuurlijke nagels krijgen  is Rubber Base “de Oplossing”. De Rubber Base heeft de sterkste hechting. Door de hogere viscositeit / dikkere structuur is het maken van een mooie perfecte bolling super eenvoudig. In vergelijking met de Building Base en de Fiber Coat is de Rubber Base harder en qua dikte (structuur/viscositeit) zit Rubber Base tussen Building Base en Fiber Coat in!

 

Nabehandeling:

Afhankelijk van de groei van uw nagels, is het noodzakelijk om de gel lak na te behandelen. Dit gebeurt tussen de 2 á 3 weken, hierbij wordt de oude kleur verwijderd en uw nagels worden terug in model en korter gevijld en daarna opnieuw opgevuld en afgelakt met de gewenste kleur.

Wat zijn de voordelen van Gel lak:

* De kleur blijft langer zitten dan nagellak, minimaal 2 weken
* Goedkoper dan kunstnagels
* Behandeling duurt ongeveer 45 minuten
* Nagels zullen minder snel breken
* Kan zowel voor handen als teennagels
* Beschadigd de natuurlijke nagel niet
* Dunner dan een kunstnagel
* Heeft een mooie glans

Wat is BIAB?

Heb jij flexibele, zwakke, broze of beschadigde nagels dan is biab de oplossing voor jou!
Er is nu een behandeling die kan helpen mooie natuurlijke nagels te laten groeien die niet om de haverklap scheuren. Deze  behandeling heet BIAB (Builder In A Bottle) ook wel genaamd The Natural Nail Treatment.

De Blush gels van Magnetic  zijn er in 12 mooie kleuren die passen bij vrijwel iedere huidskleur. Van een milky nude look tot zachte koffie tinten. De Blush gels hebben een sterke hechting en er is een mooie natuurlijke bolling mee te creëren om de nagels vorm en stevigheid te geven zodat ze langer kunnen groeien tot prachtige mooie natuurlijke nagels.

Nabehandeling:

Afhankelijk van de groei van uw nagels, is het noodzakelijk om de “BIAB” na te behandelen. Dit gebeurt tussen de 3 weken, hierbij wordt het oude product verwijderd en aan de hand van de fase waar u inzit uw nagels weer in vorm en lengte gevijld en daarna opnieuw opgevuld en afgelakt.

De voordelen van “BIAB” 

* viscositeit

* Sterk maar flexibel

* HET product voor de Natural Nail treatment

* Verbetert de structuur van de natuurlijke nagel en de C-curve

* Zuurvrij waardoor de kans op een acrylaten allergie heel Klein is 

* Beschadigd de natuurlijke nagel niet 

* Verschillende nude tinten perfect voor elke huidskleur  

* Weinig tot geen zichtbare uitgroei

* Dierproefvrij en Vegan